top of page

День народження вогнегасника

7 лютого кожного року у світі відзначають День народження вогнегасника. Незвичне свято почали святкувати ще з 1863 року, саме тоді в США було запатентовано цей винахід. Цього року вогнегасник святкував своє 160-річчя. Вогнегасник - є одним із найефективніших первинних засобів у боротьбі з вогнем, тому надзвичайно важливо вміти користуватися ним, особливо в час, коли ми активно використовуємо генератори, свічки та інші засоби для обігріву та освітлення приміщень.

Для учнів 4-Б класу була проведена година спілкування за участі фахівців Бучанське районне управління ГУ ДСНС України у Київській області . Для дітей було влаштоване справжнє свято. Під час якого учні, не лише весело провели час, а й дізналися багато цікавої та потрібної інформації.

Щиро дякуємо Олексію Юрійовичу та Владиславу Івановичу, які в доступній формі розповіли малятам про типи вогнегасників, провели короткий екскурс в історію створення вогнегасників та на практиці продемонстрували, як же слід правильно і безпечно користуватися ними. По завершенню щасливі діти, з посмішками на обличчі, пішли ласувати святковим тортом.



14 переглядів0 коментарів
bottom of page