top of page

Семінар - практикум з військової підготовки

20 лютого в рамках підготовки до організованого проведення Всеукраїнської дитячо - юнацької військово - патріотичної гри "Сокіл" (Джура), з ініціативи керівника гуртка КЗ"Бородянський ЦДЮТ" Тараса Кота на базі сучасного освітнього простору безпеки, що створений при ОЗО Немішаївський ліцей 2, проведено семінар - практикум

з військової підготовки, в якому взяли участь понад 40 учасників та виховників роїв з Бородянської, Немішаївської та Бучанської громад, начальники відділів освіти, керівники навчальних закладів, педагоги.

Знаннями з мінної безпеки, надання першої медичної допомоги, забезпечення психологічної рівноваги професійно поділились фахівці-піротехніки, сапери, парамедики, психологиня Всеукраїнського громадського центру "Волонтер", представники служби ДСНС. Практичні навики стрільби відпрацьовували учасники семінару у тирі.

З неабиякою зацікавленістю спостерігали за ходом практикуму журналісти американської преси та польська кореспондентка. Семінар пройшов цікаво та видався інформаційнонасиченим.Дякуємо організаторам, учасникам та гостям зустрічі.

Слава Україні!



8 переглядів0 коментарів
bottom of page