top of page

ЦІКАВА ФІЗКУЛЬТУРА



13 грудня, на базі ОЗО Немішаївського ліцею №2 відбувся семінар спільноти вчителів фізичної культури Немішаївської територіальної громади.

Дуже цікаво і фахово вчителі фізичної культури ОЗО Немішаївського ліцею №2 провели фрагменти уроків з різних модулів за програмою НУШ з учнями 6 класу

Колосниченко Мирослава Сергіївна, під музичний супровід провела з учнями захоплюючу аеробіку, до якої долучилися і присутні вчителі фізичної культури.

Клокун Артем Олександрович показав з учнями дуже цікаві ігрові перехідні вправи, від малюкболу до волейболу, під час яких учні виконували нижню подачу, ловили м’яча та перебивали його через волейбольну сітку двома руками, як знизу так і зверху

Кириленко Олександр Васильович, продемонстрував з учнями ряд цікавих ігрових вправ з модуля футбол, під час яких учні вели м’яча різними способами та виконували передачі з різних ігрових позицій.

Після завершення практичного заняття відбулося обговорення, підчас якого присутні вчителі фізичної культури та головний спеціаліст відділу освіти Середа Леся Василівна, схвально відгукнулися про фахові навички вчителів фізичної культури ОЗО Немішаївського ліцею №2, та подякували їм за цікаві ігрові вправи та кейси продемонстровані з учнями 6 класу.

Семінар відбувся цікаво, повчально, в дружній, але одночасно і в діловій атмосфері.

Окрема подяка директору ліцею - Федоренко Аліні Володимирівні, за гостинність та надані комфортні умови під час проведення семінару.






12 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page